Gastenboek

House-of-Pleasure-transparant

Related Images:

118 gedachten over “Gastenboek

 1. Raymond zegt:

  Vandaag weer eens bij micha geweest
  Moest er lang op wachten voordat ze weer eens in de buurt was
  Man wat is deze vrouw lekker
  Het pijpen zonder condoom was gewoonweg fantastisch eigenlijk was alles geweldig zeker kom ik nog een paar keer langs voor haar

  Beantwoorden
 2. Klaas-Jan zegt:

  Lectori salutem

  s’Anderendaags was ik met Adriana het bedje ingekropen. Ik had al m’n centen gespaard voor deze ervaring. Al jaren lang droom ik over het lichamelijk contact met een dame. Adriana heeft me alles gegeven wat ik van het amoureuse Andalusië had verwacht. Ik mocht voor de 2 langste minuten van mijn leven genieten van de beruchte missionaris positie. Dit was het hoogtepunt van mijn leven. Adriana als je dit leest, wij zijn meant to be, ik wil een toekomst met jou. Ik hou van u.

  Ad astra
  Klaas-Jan

  Beantwoorden
 3. Hobbyneuker/Lekkertje19790 zegt:

  4 jan n bloedmooie geile belgische dame uit Lanaken voor n uurtje naar de kamer genomen. Geil heet en niks was te veel. Ik ga niet in details maar werkelijk alles was mogelijk met deze dame . Groot herhalingsgevaar . Mij ziet ze snel terug

  Beantwoorden
 4. Yannick zegt:

  Ik was vandaag voor de eerste keer naar HOP gegaan en het is me heel goed bevallen. Ik had gekozen voor Natti (weet niet zeker de spelling) uit Colombie. Wat een rondingen en wat een ogen! Ik denk dat ik de volgende keer niet ga wachten op een speciale gelegenheid gelijk mijn verjaardag vandaag!

  Beantwoorden
 5. Chrissie zegt:

  Wow vandaag een afspraak gehad met Gabriella . Wat een passie en een hartstochtelijke beleving. Heb er 2 uur voor moeten rijden maar was het daarom ook echt meer dan waard. Als je haar met respect behandeld dan weet je niet wat er met je gebeurt. En die ogen….. daar verdwaal je in. Voor herhaling vatbaar. Tot snel Gabriella. Je bent een lieverd.

  Beantwoorden
 6. Birthday boy zegt:

  Afgelopen vrijdag voor de 3e keer afgesproken met micha. Iedere keer opnieuw blijft ze me verbazen en verrassen wat een een top vrouw! Micha bedankt voor een verjaardag die ik niet snel meer zal vergeten,beter kado kon ik me niet wensen. tot snel weer xXx

  Beantwoorden
 7. Krolse Kater zegt:

  Linda is een ongelooflijk mooie jonge dame met grote bruine puppy-ogen. Ik was er stil van. En leuk karakter ook. Pijpen deed ze heel goed, ik had niet eens in de gaten dat het condoom er al om zat. Ook leuk dat ze met me mee ging onder de douche. Ik had alleen moeite om haar te verstaan.
  Maar wat was het een leuk uurtje, dankjewel Linda!

  Beantwoorden
 8. Wiremu zegt:

  Vandaag een uurtje met Mila uit Letland. Lijkt op de foto’s. Lief meisje. Gebrekkig Engels, maar we kwamen er wel. Volgende keer weer.

  Beantwoorden
 9. Chris zegt:

  Vandaag een geile date gehad met Gabriela. Super leuke en lieve meid die weet hoe ze een man moet verwennen. ❤️ Haar rode lippenstift en pretoogjes?
  Gaan we zeker nog een keer overdoen?

  Beantwoorden
 10. Lekkertje19790 zegt:

  Roxy is a great spontaneous beautiful woman which give the love with passion . She is so hot and sweet and incredibly good. This was the 2nd time and she gave some unbelievable surprises. She will definately see me again quickly and she promissed to have a special dress

  Lots of love hugs and kisses to Roxy.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

error: Content is protected !!